Tunyogi Bernadett: Londonból figyelnek az egészségére.

Reggeli rutinom: "A napomat egy ízletes smoothie-val indítom. Az italomba az idénygyümölcsök mellett mindig belekerül egy banán, valamint bébispenót vagy valamilyen zöldsaláta, akár rukkola, és egy marék gojibogyó. Ezt követően vízzel, zabtejjel vagy rizstejjel öntöm fel, attól függően, mi van kéznél. Be kell vallanom, hogy a vitamin tablettákért nem vagyok oda, azokat csak akkor szedem, ha már nagyon szükséges, például betegség esetén. Azonban a megelőzés híve vagyok, így a reggelim nemcsak finom, hanem immunerősítő hatású is. Különösen az első hűvösebb őszi napokon igyekszem figyelni a táplálkozásomra, hogy elkerüljem a lebetegedést. Ezen kívül a teák is nagy szerepet játszanak a reggeli rituálémban; a Londonban élő testvéremnek köszönhetően mindig van otthon választék. Imádom a zöld és gyümölcsös, gyömbéres, valamint a fekete teát is, utóbbit mézzel, míg a többit ízesítés nélkül fogyasztom."
Tízóraim: "Sokszor eszem keveset, viszont így mindig tízóraizom. Általában csak egy kis gyümölcsöt, legtöbbször almát eszem, esetleg müzliszeletet."
Ebédem: "Az első két étkezés az, ami viszonylag rendszeres. Mert ha van próba, akkor is be tudom tartani az időpontokat. Az ebédnél már nem biztos, hogy én vagyok a jó példa, mert próbanapokon ez későre tolódik. Általában csirkehúst és salátát eszem, ebből töménytelen mennyiségeket képes vagyok elfogyasztani. Ha otthon vagyok, és főzök, akkor a csirkepaprikás is belefér, sőt, amikor anyukám is nálunk van, a sült krumpli és a rántott hús is nagy kedvencünk a lányommal.
Úgy vélem, hogy a szervezetnek mindenre szüksége van, és nem vonok meg magamtól semmit; csupán arra törekszem, hogy megőrizzem a mértéket, ahogyan azt édesanyám édesanyjától tanultam.
Mindent megkóstolt, és egészen 94 éves koráig velünk maradt.
Uzsonnám: "Vannak olyan délutánok, amelyeket a turnébusz kényelmében töltök. Ilyenkor gyakran az egyik asszisztensünk meglep minket egy finom házi süteménnyel, de néha mi, színészek is szívesen megosztjuk egymással a legjobb sütireceptjeinket. A közös ízek és a sütés öröme mindig feldobja a napunkat!"
Ha épp senkinek nem jutott ilyesmire ideje, és előadás előtt még van időnk, biztos, hogy egy helyi cukrászdában kötünk ki.
A krémes és a Rákóczi-túrós mindig is a legnagyobb kedvenceim közé tartoztak. Amikor a lányommal otthon töltjük az időt, gyakran lepjük meg magunkat valamilyen finomsággal. Legutóbb például egy ízletes brownie-t készítettünk, ami igazán feldobta a napunkat.
Vacsorám: "A szakmám olyan különös, hogy a súlyom egyfajta kötelezettség. A karakterek, akiket életre keltetek, és a hozzájuk illő jelmezek határozzák meg, mennyit nyom a mérleg. Így hát, bármennyire is korgó gyomrom van az előadás után, igyekszem ellenállni a kísértésnek. Persze, ha már nagyon elkerülhetetlen, és maradt egy kis pogácsa a délutáni nassolásból, azzal próbálom enyhíteni az éhségemet."